Yritys

Helon kuumasinkitys Oy on Raumalla sijaitseva pintakäsittely-yritys, jonkaliikeideana on toimittaa teollisuudelle laadukasta ja nopeaa kuumasinkitystä. Olemme toimineet vuodesta 1985 omaa valmistus- teknologiaa kehittäen. Kuumasinkitystoiminnan lisäksi autamme myös mielellämme rakenteiden suunnittelussa. Kuumasinkityksen tavoitteena on pidentää terästuotteen elinkaarta. Yhdessä saamme aikaan tuotteita, jotka ovat nopeampia ja edullisempia valmistaa.

Kuumasinkityspalvelu

Pystymme pintakäsittelemään padassamme monenlaisia kappaleita pikkuosista laivojen putkistoihin. Sinkittävät kappaleet max. mitat: pituus 6.7 m, syvyys 2.0 m, leveys 1.4 m. Kuumasinkittävien rakenteiden tulee olla tehty läpihengittäväksi eikä materiaalin pinnalla saa olla maalia, lakkaa tai tervaa. Läpihengittävyydestä selviää usein polttopullolla tai porakoneella, mutta epäpuhdas pinta on aina hiekkapuhallettava. Laitoksellamme on luonnollisesti käytössä hiekkapuhalluslaitteet. Tavallisen ruosteen syö tietysti tehokas happopeittauksemme.

Kuumasinkityt tuotteet hinnoitellaan kilohinnoin. Sinkityksen jälkeen rakenteet punnitaan laskua varten. Tyypillisesti arvonlisäveroton hinta muodostuu on noin 0,5 – 1,5 eur  / kg:n välille. Hintaan vaikuttaa paitsi erä suuruus myös käytetyn materiaalin aineenvahvuus ja muoto. Tarvittaessa annamme tarjouksen saman päivän kuluessa pyynnöstä, niin halutessanne vaikkapa kirjallisena.

Laatu ja nopeus

Teemme kaikki tuotteet SFS EN ISO 1461-standardin mukaan. Tämä tarkoittaa käytännössä esimerkiksi sitä, että voit käyttää standardimerkintää oman tuotteesi lisämyyntiargumenttina. Kansainvälisille markkinoille voimme tarjota myös muiden pintakäsittelystandardien mukaista kuumasinkkipinnoitetta. Laboratoriomme testausmittareilla saat halutessasi kirjallisen takuun laadusta – tarkastuspöytäkirjan.

Tavallisten pintakäsittelystandardien lisäksi käytössämme on laadunvarmennusjärjestelmä, joka pyrkii estämään kuumasinkittäväksi kelpaamattoman tuotteen pääsyn prosessiin kokonaan. Helon Kuumasinkitys Oy:n prosessin laadunvarmistus täyttää EN 1090-2:2008+A1:2011 ja EN 1090-1:2009+A1:2011 kohta 6.3 vaatimukset: teräskokoonpanojen kuumasinkitylle.  Mikäli tuotteen rakenne vaatisi ennen pintakäsittelyä muutoksia, otamme välittömästi yhteyttä yrityksenne yhteyshenkilöön. Tuotantoprosessia valvotaan päivittäin, jotta saisimme juurin sinun tuotteellesi kauniin kiiltävän kuumasinkkipinnan.

Laatu merkitsee myös toimitusaikaa. Lupaamme, että alle 500 kilonpienkappale-erät sinkitään aina alle 5 työpäivässä. Kun tuote on valmis ilmoitamme siitä välittömästi asijakkaille.

Palvelu

Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on henkilökohtainen palvelu. Käytännössä tämä tarkoittaa pitävää lupausta toimitusajoista, vakaita hintoja ja joustavuutta kun Sinun projektillasi on kiire. Kuumasinkitykseen liittyvät ongelmat selvitetään välittömästi ja tuotteesi hyvä lopputulos on meille tärkeä asia.

© 2024 Helon Kuumasinkitys OY