Palvelut

KUUMASINKITYS

Pystymme pintakäsittelemään padassamme monenlaisia kappaleita pikkuosista laivojen putkistoihin. Sinkittävät kappaleet max. mitat: pituus 6.7 m, syvyys 2.1 m, leveys 1.4 m. Kuumasinkittävien rakenteiden tulee olla tehty läpihengittäväksi eikä materiaalin pinnalla saa olla maalia, lakkaa tai tervaa. Läpihengittävyydestä selviää usein polttopullolla tai porakoneella, mutta epäpuhdas pinta on aina hiekkapuhallettava. Laitoksellamme on luonnollisesti käytössä hiekkapuhalluslaitteet. Tavallisen ruosteen syö tietysti tehokas happopeittauksemme.

Kuumasinkityt tuotteet hinnoitellaan kilohinnoin. Sinkityksen jälkeen rakenteet punnitaan laskua varten. Tyypillisesti arvonlisäveroton hinta muodostuu on noin 0,8 – 2 eur  / kg:n välille. Hintaan vaikuttaa paitsi erän suuruus myös käytetyn materiaalin aineenvahvuus ja muoto. Tarvittaessa annamme tarjouksen saman päivän kuluessa pyynnöstä, niin halutessanne vaikkapa kirjallisena. Minimi sinkitys hinta on kaikille alle 50 kg erille 72,58 + ALV 24%.

Pienten osien kuumasinkitys

Pienten osien kuumasinkityslinja on mitoiltaan kompakti ja soveltuu siten hyvin pienikokoisten sekä kierteillä varustettujen osien laadukkaaseen kuumasinkitykseen. Linjassa hyödynnetään linkousta, ja sinkitys tehdään ~100° korkeammassa lämpötilassa perinteisiin menetelmiin verrattuna. Näin taataan pienikokoisten sekä erityisesti kierteistettyjen osien laadukas kuumasinkitys standardin ISO 10684 mukaisesti

JAUHEMAALAUS

Kuumasinkitys + jauhemaalaus

DUPLEX-järjestelmä koostuu kuumasinkityksestä ja jauhemaalauksesta. Jauhemaalausuuni, jonka sisämitat ovat 7m x 1,4m x 2,4m, asennetaan galvanointilinjan jatkeena, mikä antaa meille mahdollisuuden kuumasinkittyjen osien välittömään upotukseen, parhaan väri tarttuvuuden varmistamiseksi.

Värivalinnassa meillä on RAL- ja RR-sävyjä. Yksi DUPLEX-järjestelmän tärkeimmistä eduista on, että galvanoinnilla saavutettavan noin 50 vuoden korroosiosuojauksen lisäksi, jauhemaalauksella saadaan vielä 10 vuotta lisää!

© 2024 Helon Kuumasinkitys OY